Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Pomidorki koktajlowe z miodem i rozmarynem
Pomidorki koktajlowe z miodem i rozmarynem - składniki:
Pomidorki koktajlowe z miodem i rozmarynem - sposób przygotowania:
Przekrawamy pomidorki i smażymy na mocno rozgrzanej oliwie, aż zaczną się rumienić. Podlewamy miodem, oprószamy solą, dodajemy rozmaryn do smaku. Smażymy jeszcze kilkanaście sekund.
- pomidorki koktajlowe
- oliwa
- miód
- sól
- rozmaryn
Zielony koktajl pod patronatem Izy Miko!
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki