Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Kaszotto z pieczarkami z kaszy pęczak
Kaszotto z pieczarkami z kaszy pęczak - składniki:
Kaszotto z pieczarkami z kaszy pęczak - sposób przygotowania:
Smażymy mięso mielone na oleju, dodajemy cebulę, pieczarki, a na końcu czosnek. Całość zalewamy wodą, solimy i dodajemy naszą wspaniałą kaszę, którą mieszamy co jakiś czas. Po 20 minutach od zagotowania kasza z naszymi składnikami powinna być już gotowa, wtedy dodajemy śmietanę oraz pieprz i mieszamy. Kaszotto możemy podać z startym żółtym serem, bądź parmezanem oraz natką pietruszki.
Pęczotto patriotyczne z młodą kapustą i porem
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki