Składniki:
ogórki gruntowe | 3 kg |
cebula | 25 dag |
mały seler | |
Zalewa: | |
woda | 5 szkl. |
ocet | 2 szkl. |
cukier | 3 szkl. |
sól | 2 łyżki |
Gorczyca biała cała Prymat | 3 łyżeczki |
papryka czerwona | 2 szt. |
ogórki gruntowe | 3 kg |
cebula | 25 dag |
mały seler | |
Zalewa: | |
woda | 5 szkl. |
ocet | 2 szkl. |
cukier | 3 szkl. |
sól | 2 łyżki |
Gorczyca biała cała Prymat | 3 łyżeczki |
papryka czerwona | 2 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: