Składniki:
buraki ćwikłowe | 80 dag |
fasola | 40 dag |
cebula | 1 sztuka |
marchewka | 1 sztuka |
pietruszka | 1 sztuka |
seler | 5 dag |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
ziele angielskie | 5 ziaren |
sól | |
pieprz | |
ocet | 2-3 łyżki |
buraki ćwikłowe | 80 dag |
fasola | 40 dag |
cebula | 1 sztuka |
marchewka | 1 sztuka |
pietruszka | 1 sztuka |
seler | 5 dag |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
ziele angielskie | 5 ziaren |
sól | |
pieprz | |
ocet | 2-3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: