Składniki:
filety rybne | 50 dag |
bułka czerstwa | 1 szt |
mleko | 1/2 szkl |
jajko | 1 szt |
cebula | 3 szt |
masło | 1 łyżka |
olej | 4 łyzki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
koper posiekany | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
filety rybne | 50 dag |
bułka czerstwa | 1 szt |
mleko | 1/2 szkl |
jajko | 1 szt |
cebula | 3 szt |
masło | 1 łyżka |
olej | 4 łyzki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
koper posiekany | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: