Składniki:
mieso cielęce | 1 350g |
mleko | 1 1 |
bulion drobiowy | 1 400ml |
śmietana | 1 100g |
cebula | 1 1 |
jajko | 1 1 |
kapary | 1 2łyżki |
mąka przenna | 1 1łyrzka |
olej | |
sól | |
pieprz | |
bułka czerstwa | 1 1 |
mieso cielęce | 1 350g |
mleko | 1 1 |
bulion drobiowy | 1 400ml |
śmietana | 1 100g |
cebula | 1 1 |
jajko | 1 1 |
kapary | 1 2łyżki |
mąka przenna | 1 1łyrzka |
olej | |
sól | |
pieprz | |
bułka czerstwa | 1 1 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: