Składniki:
boczek wędzony | 10 dag |
fasola czerwona | puszka 1 |
kukurydza | 1 puszka |
cebula biała | 1\\2 kg |
ocet balsamiczny | 3 łyżki |
oliwa | 2 łyżki |
keczup pikantny | 2 łyżki |
papryczka chilli | 1 |
sałata rzymska | 20 dag |
fasola biała |
boczek wędzony | 10 dag |
fasola czerwona | puszka 1 |
kukurydza | 1 puszka |
cebula biała | 1\\2 kg |
ocet balsamiczny | 3 łyżki |
oliwa | 2 łyżki |
keczup pikantny | 2 łyżki |
papryczka chilli | 1 |
sałata rzymska | 20 dag |
fasola biała |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: