Składniki:
seler | 1 szt. |
cebula czerwona | 1 szt. |
sałata | 4 szt. |
miód | 1 łyzki |
czosnek | 1 ząbki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
oliwa | 80 ml |
chili | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
bekon | 20 wędzony |
fasola czerwona | 30 dag |
seler | 1 szt. |
cebula czerwona | 1 szt. |
sałata | 4 szt. |
miód | 1 łyzki |
czosnek | 1 ząbki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
oliwa | 80 ml |
chili | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
bekon | 20 wędzony |
fasola czerwona | 30 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: