Składniki:
budyń waniliowy | 2 |
mleko | 3 szklanki |
jajko | 1 |
żółtko jajek | 2 |
jabłka | 1 kg |
sok z cytryny | |
mąka | 3 szklanki |
margaryna | |
cukier puder | 3/4 szklanki |
śmietana | 2 lyżki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
cynamon Prymat |
budyń waniliowy | 2 |
mleko | 3 szklanki |
jajko | 1 |
żółtko jajek | 2 |
jabłka | 1 kg |
sok z cytryny | |
mąka | 3 szklanki |
margaryna | |
cukier puder | 3/4 szklanki |
śmietana | 2 lyżki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
cynamon Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: