Składniki:
filety z matijasa | 10 szt |
zielona fasolka szparagowa | 250 g |
sól | do smaku |
seler naciowy | 250 g |
ziarna czerwonego pieprzu | do smaku |
koperek | 1/2 pęczka |
ocet | 4 łyżki |
oliwa | 5 łyżek |
filety z matijasa | 10 szt |
zielona fasolka szparagowa | 250 g |
sól | do smaku |
seler naciowy | 250 g |
ziarna czerwonego pieprzu | do smaku |
koperek | 1/2 pęczka |
ocet | 4 łyżki |
oliwa | 5 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: