Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto wiśniowe z kruszonką
Kruszonka-zagnieść wszystkie składniki
mąka | 2,5 szkl |
cukier | 1 szkl |
maślanka | 1 szkl |
olej | 0,5 szkl |
jajko | 3 szt |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
cukier waniliowy | 1 szt |
budyń śmietankowy | 1 szt |
wiśnie bez pestek | 0,5 kg |
cukier | 3 łyżki |
kruszonka | |
masło zimne | 10 dag |
cukier | 3 łyżki |
mąka | 5 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: