Przepis i sposób przygotowania na: Tort pomarańczowy z kokosem
2. Biszkopty posmaruj dżemem, a potem 2/3 kremu kokosowego.
3. Placki ułóż jeden na drugim. Wierzch oraz boki tortu posmaruj resztą kremu lub wiórkami kokosowymi. Polej galaretką.
śmietana kremówka | 2 szkl |
wiórki kokosowe | 10 dag |
cukier | 3 łyżki |
serek waniliowy | 3 szt |
dżem pomarańczowy | 1 op |
galaretka pomarańczowa | 1 op |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
Biszkopt | 3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: