Składniki:
kapusta pekińska | 15-20 dkg |
ogórek świeży | 10 dkg |
kukurydza | 1 puszka |
truskawki | 10 dkg |
ocet balsamiczny | 1 łyżeczka |
musztarda | 1 łyżeczka |
cukier | 1 łyżeczka |
oliwa | 4 łyżeczki |
sól do smaku | |
cebula czerwona | 1 sztuka |
kapusta pekińska | 15-20 dkg |
ogórek świeży | 10 dkg |
kukurydza | 1 puszka |
truskawki | 10 dkg |
ocet balsamiczny | 1 łyżeczka |
musztarda | 1 łyżeczka |
cukier | 1 łyżeczka |
oliwa | 4 łyżeczki |
sól do smaku | |
cebula czerwona | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: