Składniki:
pomidory koktajlowe (czerwone) | 0.5 kg. |
pomidory kiscioew | 0.25 dag |
pomidory żółte | 2 szt. |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 4 szt. |
marmolada pomarańczowa | 1 szt. |
oliwa | 4 lyzki |
sól | |
pieprz | |
sok pomarańczowy | 6 (świeżo wyciśnięty) |
pomidory koktajlowe (czerwone) | 0.5 kg. |
pomidory kiscioew | 0.25 dag |
pomidory żółte | 2 szt. |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 4 szt. |
marmolada pomarańczowa | 1 szt. |
oliwa | 4 lyzki |
sól | |
pieprz | |
sok pomarańczowy | 6 (świeżo wyciśnięty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: