Składniki:
filet z dorsza | 70 dag |
masło | 2 łyżki |
oliwa | 2 łyżki |
Gremolata: | |
natka pietruszki | 1 duży pęczek |
czerwona chili | 1 szt. |
cebula | 1 mała |
oliwa | |
skórka z cytryny | 1 szt. |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
filet z dorsza | 70 dag |
masło | 2 łyżki |
oliwa | 2 łyżki |
Gremolata: | |
natka pietruszki | 1 duży pęczek |
czerwona chili | 1 szt. |
cebula | 1 mała |
oliwa | |
skórka z cytryny | 1 szt. |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: