Składniki:
cielęcina | 1500 g |
pieczarki | 200 g |
cebula | 1 szt |
papryka czerwona | 1/2 szt |
śmietana | 1 szkl |
bulion warzywny | 1 szkl |
oliwa | 1/2 szkl |
czosnek | 4 ząbki |
sok z cytryny | do smaku |
estragon | 2 łyżeczki |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
cielęcina | 1500 g |
pieczarki | 200 g |
cebula | 1 szt |
papryka czerwona | 1/2 szt |
śmietana | 1 szkl |
bulion warzywny | 1 szkl |
oliwa | 1/2 szkl |
czosnek | 4 ząbki |
sok z cytryny | do smaku |
estragon | 2 łyżeczki |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: