Składniki:
filet z dorsza | 2-3 średni |
szpinak | 30 dag po uduszeniu |
czosnek | 2 duże ząbki |
smietana 18% | 50 ml |
sól | |
pieprz | |
mąka pszenna | |
tłuszcz do smażenia | |
ser żółty | 2-3 plastry |
camembert | 6-7 dag |
feta | 10 dag |
filet z dorsza | 2-3 średni |
szpinak | 30 dag po uduszeniu |
czosnek | 2 duże ząbki |
smietana 18% | 50 ml |
sól | |
pieprz | |
mąka pszenna | |
tłuszcz do smażenia | |
ser żółty | 2-3 plastry |
camembert | 6-7 dag |
feta | 10 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: