Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z selera i brzoskwini
Seler obrać, zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Brzoskwinie odsączyć z zalewy, pokroić w kostkę. Dodać do selera. Dodać jogurt naturalny, cukier i sok z cytryny, wymieszać.
seler korzeniowy średniej wielkości | 1 szt. |
jogurt naturalny | 1 szt. |
cukier drobny | 2 łyżki |
sok z cytryny | 1 łyżka |
brzoskwinie w puszce | 1 opak. |
Seler obrać, zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Brzoskwinie odsączyć z zalewy, pokroić w kostkę. Dodać do selera. Dodać jogurt naturalny, cukier i sok z cytryny, wymieszać.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: