Składniki:
kapusta pekińska | 1/2 mała |
ogórek | 1 średni |
ogórek kiszony | 2 średni |
marchew | 1 średnia |
rzodkiewka | 3-4 szt |
pomidor | 1 średni |
papryka czerwona | 1/2 mała |
koperek | |
majonez | 2 łyżki |
ocet balsamiczny | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
cukier |
kapusta pekińska | 1/2 mała |
ogórek | 1 średni |
ogórek kiszony | 2 średni |
marchew | 1 średnia |
rzodkiewka | 3-4 szt |
pomidor | 1 średni |
papryka czerwona | 1/2 mała |
koperek | |
majonez | 2 łyżki |
ocet balsamiczny | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
cukier |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: