Składniki:
ryż | 20 dag |
kostki rosołowe | 2 szt |
grzyby suszone | 5-6 dag |
cebula | 2 szt |
smalec | 2 łyżki |
boczek wędzony | 15 dag |
mąka | 1 łyżka |
śmietana | 3 łyżki |
wywar z grzybow | 1,5 szkl |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
kapusta biała | 1 szt |
ryż | 20 dag |
kostki rosołowe | 2 szt |
grzyby suszone | 5-6 dag |
cebula | 2 szt |
smalec | 2 łyżki |
boczek wędzony | 15 dag |
mąka | 1 łyżka |
śmietana | 3 łyżki |
wywar z grzybow | 1,5 szkl |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
kapusta biała | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: