Składniki:
biszkopty okrągłe | 25 deko |
mleko 2% | 1 szklanka |
cukier | 3/4 szklanki |
żółtko jajek | 5 |
budyń | 1 łyżka |
masło | 250 gram |
galaretka | 5 łyżek |
galaretki rozpuszczone | 2 w 1/2 litrze wody |
mleko | 3/4 szklanki |
biszkopty okrągłe | 25 deko |
mleko 2% | 1 szklanka |
cukier | 3/4 szklanki |
żółtko jajek | 5 |
budyń | 1 łyżka |
masło | 250 gram |
galaretka | 5 łyżek |
galaretki rozpuszczone | 2 w 1/2 litrze wody |
mleko | 3/4 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: