Składniki:
m?ka pszenna | 1 szkl |
cukier puder | 5 dag |
mas?o | 10 dag |
proszek do pieczenia | 1 ?y?eczka |
cukier waniliowy | 1 ?y?eczka |
?ó?tko | 1 szt |
bu?ka tarta | 3 ?y?ki |
rabarbar | 30 dag |
wi?nie z syropu | 30 dag |
cukier kryszta | 10 dag |
m?ka pszenna | 1 szkl |
cukier puder | 5 dag |
mas?o | 10 dag |
proszek do pieczenia | 1 ?y?eczka |
cukier waniliowy | 1 ?y?eczka |
?ó?tko | 1 szt |
bu?ka tarta | 3 ?y?ki |
rabarbar | 30 dag |
wi?nie z syropu | 30 dag |
cukier kryszta | 10 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: