Składniki:
korpus z gęsi | 1 średni |
marchew | 3 szt |
pietruszka | 2 szt |
seler | 1 szt |
por | 1 szt |
sól | |
pieprz | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
mąka pszenna | 4,5 szklanki |
woda | 2 (wrząca) |
kapusta kiszona | 50 dag |
korpus z gęsi | 1 średni |
marchew | 3 szt |
pietruszka | 2 szt |
seler | 1 szt |
por | 1 szt |
sól | |
pieprz | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
mąka pszenna | 4,5 szklanki |
woda | 2 (wrząca) |
kapusta kiszona | 50 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: