Składniki:
żółty ser | 500 g |
wędlina | 200 g |
ugotowane marchewki | 2 |
groszek konserwowy | 1/2 puszki |
masło | 1/4 kostki |
natka pietruszki | 1 pęczek |
serek topiony | 100 g |
sól | szczypta |
pieprz | szczypta |
jajko ugotowane na twardo | 2 |
żółty ser | 500 g |
wędlina | 200 g |
ugotowane marchewki | 2 |
groszek konserwowy | 1/2 puszki |
masło | 1/4 kostki |
natka pietruszki | 1 pęczek |
serek topiony | 100 g |
sól | szczypta |
pieprz | szczypta |
jajko ugotowane na twardo | 2 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: