Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z mięsa mielonego i papryki konserwowej
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz z mięsa mielonego i papryki konserwowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-miesa-mielonego-i-papryki-konserwowej1-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz z mięsa mielonego i papryki konserwowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-miesa-mielonego-i-papryki-konserwowej2-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz z mięsa mielonego i papryki konserwowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-miesa-mielonego-i-papryki-konserwowej0-2.jpg)
mięso mielone | 500 g |
papryka konserwowa | 1 słoik |
czosnek | 3 ząbki |
szczypiorek | 1 pęczek |
cebule | 2 sztuki |
kostka grzybowa | |
sól | |
pieprz | |
Udko pieczone | 1 szt |
Kolendra cała Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: