Składniki:
zakwas do żurku | 220 ml |
pieprz młotkowany | 1 łyżeczka |
ziemniaki | 6 szt |
biała kiełbasa | 2 szt |
boczek wędzony | 200 g |
śmietana | 100 ml |
majeranek | 1 łyżka |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 2 szt |
sól | do smaku |
zakwas do żurku | 220 ml |
pieprz młotkowany | 1 łyżeczka |
ziemniaki | 6 szt |
biała kiełbasa | 2 szt |
boczek wędzony | 200 g |
śmietana | 100 ml |
majeranek | 1 łyżka |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 2 szt |
sól | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: