Składniki:
ciasto francuskie | 2 opakownia |
margaryna | 1/2 kostki |
jajko | 2 sztuki |
sól | 2 szczypty |
pieprz | 1/3 łyzeczki |
twaróg | 1/2 kostki |
ser feta | 20 dag |
czosnek | 3 ząbki |
koper | do smaku |
ciasto francuskie | 2 opakownia |
margaryna | 1/2 kostki |
jajko | 2 sztuki |
sól | 2 szczypty |
pieprz | 1/3 łyzeczki |
twaróg | 1/2 kostki |
ser feta | 20 dag |
czosnek | 3 ząbki |
koper | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: