Składniki:
fasolka szaragowa | 50 dag |
filet z kurczaka podwójny | 1 szt |
pomidor | 2 szt |
olej | 2 łyżki |
sos sojowy | 5 łyżek |
kolendra mielona | do smaku |
sól | do smaku |
imbir starty | 1/2 łyżeczka |
fasolka szaragowa | 50 dag |
filet z kurczaka podwójny | 1 szt |
pomidor | 2 szt |
olej | 2 łyżki |
sos sojowy | 5 łyżek |
kolendra mielona | do smaku |
sól | do smaku |
imbir starty | 1/2 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: