Składniki:
cebula czerwona | 4 szt |
sól | 1 łyżka |
Zalewa: | |
woda | 0,75 szklanki |
ocet 10 % | 0,5 szklanki |
cukier | 3 łyżki |
kminek | 1 płaska łyżeczka |
Gorczyca biała cała Prymat | 0,5 łyżeczki |
papryka czerwona | 1,5 kg |
kapusta czerwona | 1,5 kg |
cebula czerwona | 4 szt |
sól | 1 łyżka |
Zalewa: | |
woda | 0,75 szklanki |
ocet 10 % | 0,5 szklanki |
cukier | 3 łyżki |
kminek | 1 płaska łyżeczka |
Gorczyca biała cała Prymat | 0,5 łyżeczki |
papryka czerwona | 1,5 kg |
kapusta czerwona | 1,5 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: