Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Losoś po kaszubsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula 3 szt
cytryna 1 szt.
łosoś filet 0,5 kg
olej sojowy 0,1 litr
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Losoś po kaszubsku

Filet oczyścić z ości i skóry.Pociąć na cienkie plasterki,osolić.Pokrojone paski ułożyć na półmisku,posypać obficie pokrojoną w kostkę cebulą i polać olejem. Całość skropić sokiem z cytryny,dodać soli i świeżo zmielonego pieprzu. Smakuje znakomicie jako przystawka z pieczywem posmarowanym masłem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

malina 27.12.2013 12:54
bardzo smaczne
sara1 30.10.2012 13:03
ciekawe i kuszące
Ada-Gaba 29.10.2012 07:48
zapowiada się smacznie
pestka 26.10.2012 09:21
Bardzo dobre SMACZNE TO!
gusia1000 25.10.2012 16:05
Dobra ryba. Głos oddany.
Bernadeta1 24.10.2012 01:16
smaczne
Ela15 23.10.2012 10:38
super
ewka1978 22.10.2012 14:17
uwielbiam łososia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak