Składniki:
ryż brązowy | 1 woreczek |
por (biała część) | 1 szt |
pieczarki | 15 dag |
masło | 1 łyzeczka |
Bulion grzybowy | 1/2 kostki |
Pieprz biały mielony Prymat | |
marchewka | 1 szt |
tuńczyk w sosie własnym | 1/2 puszki |
ryż brązowy | 1 woreczek |
por (biała część) | 1 szt |
pieczarki | 15 dag |
masło | 1 łyzeczka |
Bulion grzybowy | 1/2 kostki |
Pieprz biały mielony Prymat | |
marchewka | 1 szt |
tuńczyk w sosie własnym | 1/2 puszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: