Składniki:
makaron rurkA | 40 dag |
wędlina | 40 dag |
papryka konserwowa | 1 słoiczek mały |
ogórek kiszony | 6 sztuk |
ser żółty | 20 dag |
czosnek | 6 ząbków |
śmietana | 5 łyżek |
majonez | 2 łyżki |
cebula | 1 sztuka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
makaron rurkA | 40 dag |
wędlina | 40 dag |
papryka konserwowa | 1 słoiczek mały |
ogórek kiszony | 6 sztuk |
ser żółty | 20 dag |
czosnek | 6 ząbków |
śmietana | 5 łyżek |
majonez | 2 łyżki |
cebula | 1 sztuka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: