Składniki:
kapusta pekińska | 20 dag |
sok marchewkowy | 2 szkl. |
sok jabłkowy | 1 szkl. |
mleczko kokosowe | 400 ml |
papryczka chili | 1 szt. |
mąka | 2 łyżki |
masło | 2 łyżki |
oliwa | 1 łyżka |
pieprz i sól | do smaku |
kapusta pekińska | 20 dag |
sok marchewkowy | 2 szkl. |
sok jabłkowy | 1 szkl. |
mleczko kokosowe | 400 ml |
papryczka chili | 1 szt. |
mąka | 2 łyżki |
masło | 2 łyżki |
oliwa | 1 łyżka |
pieprz i sól | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: