Składniki:
pierś kurczęca | 200 g |
pieczarki | 150 g |
Risotto: | 200 g |
bulion drobiowy | 500 ml |
natka pietruszki | do smaku |
śmietana | do smaku |
ser żółty | do smaku |
wino białe | 100 ml |
tłuszcz do smażenia | |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
pierś kurczęca | 200 g |
pieczarki | 150 g |
Risotto: | 200 g |
bulion drobiowy | 500 ml |
natka pietruszki | do smaku |
śmietana | do smaku |
ser żółty | do smaku |
wino białe | 100 ml |
tłuszcz do smażenia | |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: