Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

banany zapiekane z rodzynkami i miodem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rodzynki 1 szklanka
miód 0,5 szklanki
sok z cytryny
banan 4 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: banany zapiekane z rodzynkami i miodem

Banany obieramy i kroimy na pól. Układamy na foli aluminiowej w blasze. Rodzynki mięszamy z miodem. Banany skrapiamy sokiem z cytryny. Polewamy miodem i przylkrywamy folia aluminiowa Pieczemy 15 minut w 180 stopniach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak