Składniki:
seler korzeniowy | 1 duży |
pieczarki | 250 g |
cebula | 1 duża |
por | mały kawałek |
śmietana 30% | 150 g |
czosnek | 2 ząbki |
masło | 2-3 łyżki |
cukinia | 1 duża |
Liść lubczyku suszony Prymat | 1 łyżeczka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
seler korzeniowy | 1 duży |
pieczarki | 250 g |
cebula | 1 duża |
por | mały kawałek |
śmietana 30% | 150 g |
czosnek | 2 ząbki |
masło | 2-3 łyżki |
cukinia | 1 duża |
Liść lubczyku suszony Prymat | 1 łyżeczka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: