Przepis i sposób przygotowania na: ŻEBERKA PO CHIŃSKU
Kroki postępowania
Wymieszać sos sojowy,hoisin,scherry,przyprawę pięć smaków,brązowy cukier,sos chilli i czosnek.
Wyjąć żeberka z marynaty.
Podawać z ryżem
żeberka wieprzowe | 500 g |
ciemny sos sojowy | 2 łyżki |
sos hoisin | 3 łyżki |
wytrawne cherry | 1 łyżka |
przyprawa pięć smaków | szczypta |
brązowy cukier | 2 łyżeczki |
sos chili | 1/2 łyżeczki |
czosnek | 2 ząbki |
kolendra | ewentualnie do przybranie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: