Składniki:
pierś z indyka | 0,5 kg |
pieczarki | 30 dag |
ananas w puszce | 1 puszka |
sos słodko-kwaśny | |
koncentrat pomidorowy | 4 łyżki |
sól | |
pieprz | |
olej | 3 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat |
pierś z indyka | 0,5 kg |
pieczarki | 30 dag |
ananas w puszce | 1 puszka |
sos słodko-kwaśny | |
koncentrat pomidorowy | 4 łyżki |
sól | |
pieprz | |
olej | 3 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: