Składniki:
mąka | 4 szklanki |
cukier | 0,20 szklanki |
cukier wanilinowy | 8 gramów |
jajko | 3 sztuki |
olej | 3/4 szklanki |
maślanka | 0,2 szklanki |
rabarbar | |
jabłka | 2 sztuki |
Na kruszonkę:
masło | 100 gramów |
mąka | 150 gramów |
cukier | 100 gramów |
mąka | 4 szklanki |
cukier | 0,20 szklanki |
cukier wanilinowy | 8 gramów |
jajko | 3 sztuki |
olej | 3/4 szklanki |
maślanka | 0,2 szklanki |
rabarbar | |
jabłka | 2 sztuki |
masło | 100 gramów |
mąka | 150 gramów |
cukier | 100 gramów |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: