Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jagody w soku własnym - przetwory

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jagody 2 litry
cukier 1/2 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Jagody w soku własnym - przetwory

Nakładać stopniowo jagody do słoików, podsypując je cukrem. Zakręcić. Pasteryzować 20 minut od momentu zagotowania.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorrota 07.03.2014 23:23
świetne! uwielbiam kluski z jagodami:)
Kasia35 16.07.2013 15:31
ja też mam :)
iziona 16.07.2013 07:17
Tez staram się co rok takie robić
adelajda 16.07.2013 06:21
robię takie
gusia1000 16.07.2013 00:51
Też tak robię.
gosia561 15.07.2013 23:45
dobre soki
Mniam 15.07.2013 22:50
Moje też już siedzą w słoikach:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak