Przepis i sposób przygotowania na: Piersi indyka w miodzie i curry
Kroki postępowania
Cebulkę kroimy w drobną kostkę, wrzucamy na rozgrzaną patelnię z odrobiną oliwy, polewamy łyżką miodu akacjowego i podsmażamy.
SMACZNEGO !
filet z indyka | 400 g |
czosnek | 3 ząbki |
curry | 3 łyżki |
miód akacjowy | 2-3 łyżki |
cebula | 1 |
fasolka szparagowa | 200 g |
bambus pędy | 100 g |
mleko 3,2% | 1 łyżka |
sól | szczypta |
oliwa | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: