Przepis i sposób przygotowania na: PIECZONE PIEROGI RUSKIE Z CIASTA DROŻDŻOWEGO
Kroki postępowania
SMACZNEGO!!!!!
Zaczyn: | |
drożdże | 20 g |
cukier | 1 łyżeczka |
mleko | 1/2 szkl. |
Farsz: | |
ziemniaki | 800 g |
ser biały twarogowy | 200 g |
olej | 1 łyżka |
cebula | 2 szt. |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Ciasto: | |
mąka | 2 1/2 szkl. |
masło | 1 łyżka |
żółtko jajek | 1 szt. |
jajko | 1 szt. |
sól | do smaku |
DODATKOWO: | |
masło | |
mąka | |
białko | 1 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: