Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń z fetą i białą kiełbasą.
Kroki postępowania
Piekłam w nagrzanym do 200 stopni piekarniku przez godzinę.
mięso mielone wieprzowo-wołowe | 1 kg |
mięso mielone indycze | 0,5 kg |
cebula | 2 szt |
kiełbasa biała parzona | 4 sztuki |
ser feta | 1 opk |
oregano świeże | 1 garść listków posiekanych |
jajko | 3 szt |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | ok.6 łyżek |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat | 2 łyżki |
przyprawy | 1 do potraw włoskich |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: