Przepis i sposób przygotowania na: Klopsiki z kapustą kiszoną w sosie pomidorowym
Kroki postępowania
Przed podaniem doprawić solą, pieprzem i cukrem.
Można sos zagęścić łyżką mąki ziemniaczanej.
Podawać z ryżem lub ziemniakami.
mięso mielone | 300 g drobiowe |
mięso mielone | 300 g cielęce |
kapusta kiszona | 200 g |
czosnek | 2 ząbki |
cebula biała | |
cebula czerwona | |
pieprz mielony | |
włoszczyzna suszona | drobna |
sok pomidorowy | 1 litr |
oliwa | |
przyprawa do zup | |
cukier | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: