Składniki:
ciasto francuskie | 1 |
salami | 6 plasterków |
ser żółty | ok. 6 plasterków |
pieczarki | 3-4 |
oliwki | 2 łyżki |
cebula | 1/2 |
rukola | |
przecier pomidorowy | 3 łyżki |
czosnek | 1 ząbek |
pieprz | szczypta |
ciasto francuskie | 1 |
salami | 6 plasterków |
ser żółty | ok. 6 plasterków |
pieczarki | 3-4 |
oliwki | 2 łyżki |
cebula | 1/2 |
rukola | |
przecier pomidorowy | 3 łyżki |
czosnek | 1 ząbek |
pieprz | szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: