Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 2 szt
pieprz do smaku
sól do smaku
cukier do smaku
olej roślinny do smaku
kapusta czerwona 2 główki

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem

Kroki postępowania

1
Kapustę myjemy i szatkujemy bardzo drobno.
Krok 1 - surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem foto
2
Jabłka obieramy, wyjmujemy gniazda nasienne i szatkujemy na paseczki.
Krok 2 - surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem foto
3
Dodajemy sól, cukier , pieprz i zalewamy olejem, tak aby surówka stała się bardziej spójna.
Krok 3 - surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anula 17.10.2013 10:55
Pychota i samo zdrowie:)
Mysiunia 16.10.2013 21:24
bardzo lubię taką surówkę :)
Kasnaj 16.10.2013 20:10
uwielbiam taką
lara 16.10.2013 14:46
bardzo dobre połączenie
Megg 16.10.2013 12:05
bardzo lubię taką suróweczkę, pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak