Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś duszony w sosie śmietanowo-cytrynowym z koperkiem i czosnkiem
W 20 minut mamy pyszny i zdrowy obiad. Można zjeść samego, z ryżem bądź ziemniakami. Te ostatnie idealnie się komponują z całością.
czosnek | 2 ząbki |
śmietana 30% | 100 ml |
koperek świeży | 1 gałązka |
mąka pszenna | 1 łyżka |
wywar warzywny | 1/2 szklanki |
sok z cytryny | 7 kropli |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
łosoś filet | 150 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: