Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Plastry schabu ze śliwką

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

schab bez kości 1/2 kilogram
śliwki suszone 5 sztuk
Marynata do mięs klasyczna Prymat 1 opakowanie
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Plastry schabu ze śliwką

Schab pociąć na plastry, dobrze rozbić tłuczkiem. Marynatę wymieszać z oliwą i natrzeć schab z każdej strony. Włożyć minimum na kilka godzin do lodówki. Wyciągnąć schab z lodówki do każdego włożyć śłiwke. Przełozyc do rekawa i piec ok. 1,5 h w nagrzanym piekarniku do 180 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 15.05.2014 20:02
super takie mięsko
Margo1 13.05.2014 20:38
Wyglądają super
Pani Domu 11.03.2014 07:42
bardzo fajny pomysł
Christopher 08.03.2014 16:34
Podoba mi się ten sposób.
gosia561 08.03.2014 15:17
doskonałe mięsko
artur7 08.03.2014 14:37
tkie miesko super smaczne
Janina 08.03.2014 13:40
Smaczne takie mięsko;)
luna76 08.03.2014 13:25
Takim obiadkiem nie pogardzę :)
w mojej kuchni 08.03.2014 13:07
taki schabik to zjem
Zdzisław 08.03.2014 13:01
dla mnie smaczne danie na talerzu
Lidzia 08.03.2014 12:57
Smacznie wygląda.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak