Przepis i sposób przygotowania na: Babka czekoladowa
Kroki postępowania
Wsypać połowę mieszanki suchej, zmiksować. Następnie wsypać resztę mieszanki i wlać czekoladę. Zmiksować.
masło | 150 g |
cukier | 1 niepełna szklanka |
jajko | 3 sztuki |
mleko | 0,5 szklanki |
czekolada gorzka | 100 g |
brązowy rum | 3 łyżki |
mąka pszenna | 2 szklanki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
kakao | 1,5 łyżki |
masło | 100 g |
cukier puder | 100 g |
kakao | 2 łyżki |
kolorowa posypka | perełki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: