Składniki:
filet z dorsza | 2 szt |
cebula biała | 1 szt |
sos worcestershire | 3-4 łyżki |
Pieprz biały mielony Prymat | wg uznznia |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | wg uznania |
mąka pszenna | 1-2 łyżki |
masło | 2-3 łyżki |
olej | 1/2 szklanki |
filet z dorsza | 2 szt |
cebula biała | 1 szt |
sos worcestershire | 3-4 łyżki |
Pieprz biały mielony Prymat | wg uznznia |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | wg uznania |
mąka pszenna | 1-2 łyżki |
masło | 2-3 łyżki |
olej | 1/2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: